Grøn Jul med Mette Mus og Nissevenner!!!


Jeg vil bare gerne vise jer et billed af Julesinglen, Nissevenner i miljøvenlig emballage!

Det har simpelhen gået så godt med julesinglen, at Mette Mus og Nissevenner jo har haft travlt de sidste par dage med at få lavet nogle nye CD’er, så du nu kan fejre Julen sammen med Mette Mus og Nissevenner med grøn samvittighed, da omslaget til Nissevenner nu er trykt på genbrugs pap!

CD kan købes for kun Dkk 50,00 (incl. moms) via website: http://www.mettebille.co.uk/mettemus/

“…Gennem tre hyggelige julesange, Nissevenner, Imorgen er det Jul, og Vi Juler rundt ved Juletid, kan du høre, hvordan Mette Mus hygger sig med alle sine Jule forberedelser, hvorfor nisser har så travlt i December, og hvor svært det er at sove, når Mette Mus venter spændt på Juleaften… Men tror Mette Mus nu virkelig på nisser, og vil Julemanden nu huske at komme forbi Mette Mus’s hus til Jul… alt det vil du få svar på, hvis du lytter med…”

IMG_0876

Men hvis du foretrækker digital download…

Mette Mus og Nissevenner kan købes online:

ITunes

Amazon

Du kan også lytte til Mette Mus og Nissevenner:

Mette Mus på Vimeo

IMG_0877